STOCKHOLM!


Hej alla kära läsare. nu ska jag berätta om mig helg m.m. Min helg började på fredag morgon genom att stiga upp ur sängen ca 08:00 för att sedan åka ca 4 timmar i en bil med 7 svettiga männsikor till stockholm. vilket skullle bi en rolig helg. Det va jag, Robert, Mattias, Linnea, Hampus, Petra& Ronney. När vi väl kommit till stockholm åkte vi runt i ca en halvtimme för att hitta de andras hotell, (jag och robert skulle sova hos hans morbrors förra fru) När vi väl hittade hotellet gick vi till östermalms tunnelbane station för att åka till södermalm för lite shopping, vi shoppade lite, Robert köpte bla ett par jeans och en t-shirt, min köp kommer det bilder på!  Och sedan efter ca 1,5 timmars shopping blev det middag hos Anita och robert andra släktingar. Visst kan man tycka att det är lite skämmigt att träffa släkten när man har gått om kring svettig hela dagen utan en dusch , men heedarna är välkommnande och supertrevliga så det visade sig inte vara några beskymmer, mitt i maten hör vi väldiga broms ljud och springer ut och kollar. och visst fan är det en som har blivit påkörd, jag som inte har så mycket erfarenheter av stockholms galna trafik tyckte ju att det va konstigt som tusan medans de som bodde där tyckte att det va mer vanligt. :O sen fortsatte kvällen med lite efterrätt och lite tid med robban på balkongen medans de andra hadeåkt till deras hotell, sedan försökte jag och robert sova till det vackra södermalms alla ljud, och till slut lyckades vi!   


till alla som har en lite hipphoppigare stil typ hängiga jeans stora t-shirtar snygga huvtröjor keepsar, lite sånt. måste jag rekomendera denna affär, http://www.gulanstore.se/ eller http://www.gulanstore.com/  check it out!




 Bilder på mina 3 Björnborg troso,ett par sting från Victoria´s secret & örhänge från H&M  

DAG 2 stockholm - skansen och shopping!
När jag vaknade ca halv 9 på södermalm va det bara att kliva upp ur sängen käka frukost packa och kila i väg för vi skulle träffa resten av gänget ca 10, efter vi träffat de andra tog vi färjan över till skansen för att sedan spendera en tid av dagen med alla djur. det coolaste av allt va akvariet , där man fick gå i samma bur som aporna bodde, det va en apasom nästan rörde mig, okejdå, han va ungefär en halvmeter i från men ändå, coolt! jag klappade även en orm och en jätte spindel, efter vart på skansen i ca 3 timmar i 35 graders solsken va vi lagom svettiga och äckligt trötta för att åka därifrån , vi käkade påMcdonalds och sedan shoppade vi, vi såg bla erik segerstedt, han va i samma carlings butik som oss , snygg som få! sen på kvällen va jag och robert så utslitna så vi käkade på hotellet och låg inne och myste, nästa dag åkte vi hem, STOCKHOLM , VI SES!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0